Een animatie laten maken

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Wat kost het om een animatievideo te laten maken, dat is een vraag die we vaak krijgen. Het liefste zou je gelijk een realistisch bedrag willen noemen en in ieder geval een prijsindictie afgeven. Was het maar zo simpel.

We hebben bedrijfs- en uitleganimaties gemaakt voor € 3.500,- en € 7.500,- maar ook animaties waarvan de kosten boven de € 10.000,- uitkomen.

De prijs hangt van verschillende factoren en vooral de wensen af. Zodra wij de wensen weten geven wij een eerlijke en scherpe fixed all-in prijs af. Hierbij houden we dan ook rekening met de out of pocket kosten zoals: de voice en de tune. Een professionele stem en bijpassende tune maken de animatie helemaal af.

Welke facetten beïnvloeden

DE KOSTEN VAN ANIMATIES

De lengte van de animatie is uiteraard een factor die de prijs bepaalt. Wij realiseren de gewenste animaties altijd zo kort en krachtig mogelijk, zonder dat we het doel en de focus uit het oog verliezen.

Hoe eenvoudiger de tekenstijl (illustratiestijl) en de animatiestijl is des te “lager” zullen de kosten uitvallen. Animaties en alle elementen realiseren is namelijk zeer tijdrovend en méér details kosten nu eenmaal meer tijd en dus geld.

Meer details kunnen daarentegen wel net even het verschil maken. Wij kijken samen wat het beste past bij jouw bedrijf en vooral de doelgroep voor wie de animatie is bedoeld. Jullie merk verdient namelijk een animatie die jullie merk/dienst uitlegt en vooral versterkt.

ROI animations - launch | animatiestudio Breda
Bekijk meer voorbeelden

Voorbeelden van ANIMATIES

Benieuwd naar eerder gerealiseerde uitleg- en bedrijfsanimaties? Bekijk ons portfolio en raak overtuigd! Wij maken animaties voor verschillende branches om ook jouw merk in beweging te brengen!

Wil je een ingewikkelde werkwijze, ingewikkeld proces of dienst op een unieke manier uitleggen? Kies dan voor een uitleganimatie. Wil je jouw bedrijf onderscheidend presenteren dit kan perfect via bedrijfsanimaties of kies voor een statische infographic.