Vragen die wij

VAAK KRIJGEN

Ook over bedrijfsanimaties, uitleganimaties en vooral het animatieproces krijg wij geregeld vragen. Aangezien dit vaak ongeveer dezelfde vragen zijn, hebben wij deze pagina opgebouwd om je zo te helpen.

Antwoorden die wij 

VAAK GEVEN

En om antwoord te geven op deze vragen hebben wij hier de meest gegeven antwoorden opgesomd. Staat jouw antwoord er niet tussen, laat het ons animatieteam weten, want die helpen je graag verder!

Kom in contact

Wat is een animatie?

Wanneer je binnen zoekmachine Google zoekt op ‘Wat is een animatie?’ kom je vrijwel gelijk de volgende definitie tegen: animatie is de illusie van beweging door het afspelen van verschillende stilstaande beelden. Dit worden ook wel, frames genoemd. Het animeren is een creatief proces, waarbij je al je fantasieën kunt realiseren in een video. Zo komen de meest unieke en memorabele creaties tot stand. Uiteindelijk heeft een animatie natuurlijk ook een doel en daarom is het script minstens zo belangrijk.

Waarom een animatie voor de zorgsector laten maken?

Een animatie kun je in verschillende sectoren inzetten, zo ook in de zorgsector zijn animaties voor veel verschillende doeleinden inzetbaar. Zo kun je de animatie inzetten om mensen duidelijk en overzichtelijk te informeren. Daarnaast kun je met animaties ook je personeel op de hoogte te houden van de nieuwste technologieën.

Om hier antwoord op te geven hebben wij hieronder 3 voorbeelden van Infographics, gemaakt door animatiestudio ROI animations geplaatst.

ROI animations - launch | animatiestudio Breda
bekijk meer voorbeelden

Een korte video met fragmenten van gerealiseerde animatieproject om zo de verschillende mogelijkheden en animatiestijlen te tonen. Wat werkt beter dan een voorbeeld laten zien?

Klik hierboven op “play” en je ziet onze laatste showreel! Meer weten over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, neem dan contact op of bekijk de mogelijkheden van animaties hieronder.

De mogelijkheden van

ANIMATIES

Als animatiestudio uit Breda realiseren wij animaties middels verschillende animatiestijlen. Infographic animaties bestaan voornamelijk uit iconische elementen. Karakter animaties worden gemaakt op basis van passende personages (karakters). Uiteraard combineren wij deze animatiestijlen ook vaak in maatwerk animaties.

Wil je een ingewikkelde werkwijze, ingewikkeld proces of dienst op een unieke manier uitleggen? Kies dan voor een uitleganimatie. Wil je jouw bedrijf onderscheidend presenteren dit kan perfect via bedrijfsanimaties.