We hebben wat uit te leggen

UITLEGANIMATIE

50e editie van de Grote Clubactie

In de uitleg animatievideo die wij als animatiepartner hebben mogen realiseren, leggen we de ruim 300.000 lotenverkopers uit hoe zij tijdens de 50e editie (online) loten verkopen voor hun vereniging.

Op zaterdag 24 september gaat de jubileumeditie van de Grote Clubactie van start.

De Grote Clubactie viert haar 50ste verjaardag. Wat in 1972 is begonnen als een lokale loterij is uitgegroeid tot de grootste fondsenwervende organisatie die meebouwt aan het in stand houden van een gezond verenigingsleven in Nederland.

Hoofdsponsor van NAC Breda | OK

Voor de hoofdsponsor van NAC Breda | OK hebben wij als animatiebureau uit Breda een animatie gerealiseerd die uitlegt hoe je als NAC supporter extra korting ontvangt bij de inmiddels 4 OK tankstations in Breda. Daarnaast hebben wij voor bij de 13.000 seizoenskaarten een Infographic gerealiseerd. OK…altijd lekker onderweg

TIS-Web van VDO, de makers van de tachograaf

TIS-Web is onderdeel van VDO, de makers van de tachograaf. Zij bieden oplossingen voor chauffeurs, bedrijven en werkplaatsen met alles rondom de tachograaf. Waaronder het product in de deze animatie: Tachograafmanagement.

Nostimos (3 animaties)

De markt waar Nostimos zich in beweegt is zeer specialistisch en juridisch gekleurd. Hierdoor is de content veelal lastig en niet voor iedereen begrijpelijk. Een animatie is hierin een ideale marketingtool om ingewikkelde materie voor iedereen begrijpelijk te visualiseren. Bekijk hier de drie uitleganimaties die wij hebben mogen realiseren voor de verschillende doelgroepen:

  • Particulieren
  • Werkgevers
  • Tussenpersonen

Grote Clubactie (6 animaties)

De Grote Clubactie helpt verenigingen en instellingen in heel Nederland hun doelen te verwezenlijken door middel van een jaarlijkse loterij en acties. Voor GCA hebben wij tot op heden meerdere animaties mogen realiseren. Deze worden vooral gebruikt om de verenigingen op weg te helpen naar maximale opbrengsten voor hun vereniging. Bekijk de animaties hieronder.

Showreel ROI animations

Bekijk hier een verzameling van reeds gerealiseerde animaties en krijg een indruk van de mogelijkheden bij animatiestudio ROI animations uit Breda.

Presenteer jouw bedrijf op een onderscheidende manier

BEDRIJFSANIMATIE

Healthy Dog | gezonde hondenbrokken met probiotica

Healthy Dog is een hypoallergeen, koud geperst hondenvoer. Healthy Dog gezonde hondenbrokken zijn van premium kwaliteit en volledig tarweglutenvrij en granenvrij!

Healthy Dog is geschikt voor iedere hond, van alle rassen vanaf 4 weken. Een gezonde hondenvoeding voor blije viervoeters! En betaalbaar voor de baasjes;-).

Pleindoneren, meer dan alleen doneren

Het platform waar maatschappelijke impact gemaakt kan worden door het delen van kennis, talent en financiële bijdragen. Wij staan voor het samenbrengen van mensen en het bundelen van hun krachten. Pleindoneren maakt het mogelijk om initiatieven met maatschappelijke impact verder te brengen. Van seed tot mogelijk een start-up. We beginnen bij het zaadje, het idee dat we op onze community verder brengen.

Maatschappelijke impact wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Daar wil jij toch aan bijdragen? Ontmoet mensen die ook impact willen maken op de community en verbind met andere initiatiefnemers.

Felstrom Industrial Supplies

Prachtige kwaliteit samenbrengen met moderne eenvoud — Dat is de ambitie die in 2015 leidde tot het ontstaan van Felstrom®.

Geboren uit een ruime ervaring in de industrie van ABF Bearings en met de wens om producten te ontwikkelen die klaar zijn voor de dag van morgen.

Supportactie, levert iedereen wat op

De Supportactie is een initiatief van de Nationale Stichting Grote Clubactie. De actie is opgericht om nog meer te kunnen doen voor het verenigingsleven en voor de fondsenwerving in Nederland.

Met de Supportactie kunnen verenigingen, organisaties, goede doelen, stichtingen en instellingen structureel geld ophalen voor hun doel.

Grote Clubactie bedrijfsanimatie

De Grote Clubactie helpt verenigingen en instellingen in heel Nederland hun doelen te verwezenlijken door middel van een jaarlijkse loterij en acties.

In de bedrijfsanimatie wordt uitgelegd wat de Grote Clubactie voor jouw vereniging of instelling kan betekenen.

Marketingbureau ROI verhogen

Voor ons moederbedrijf ROI verhogen | versterk je merk hebben wij een bedrijfsanimatie gemaakt. Deze vertelt op welke facetten ROI verhogen jouw merk kan versterken.

De verschillende soorten versterkers (dienstverleningen) werken kort en duidelijk uitgelicht om zo een beeld te geven hoe wij een toegevoegde waarde zijn voor onze klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Kom in beweging en plan een vrijblijvende afspraak in.

Sluyter Logistics | altijd in beweging

Als logistieke partner wil Sluyter Logistics zich ontwikkelen tot de toonaangevende logistieke dienstverlener in de Benelux. Het investeren in mensen, materieel en innovatieve ICT blijft het speerpunt van ons beleid.

Doelstelling is om ook op lange termijn duurzame, optimale en inventieve logistieke diensten te ontwikkelen. Benieuwd naar onze bedrijfsanimatie bekijk deze hier?

AE Industries

AE Industries is een bedrijf uit Breda en is één van Europa’s leidende specialisten in draad en draadcomponenten in de Automotive Aftermarket.

Zij leveren meer dan 15.000 concurrerend geprijsde kwaliteitsproducten in heel Europa. Zij leveren veel Private Label producten en zijn dus zichtbaar onzichtbaar, hetgeen de rode draad is door de animatie.

Animatiebureau ROI animations

Uiteraard mag onze eigen bedrijfsanimatie niet ontbreken op de portfolio pagina. Wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf en/of merk is uiteraard terug te vinden op deze website. Wil je en keer sparren of een afspraak inplannen, dan horen we dit uiteraard graag. Wij starten graag ook met jou een animatietraject op. Kom in beweging en versterk je merk middels animaties.

ROI animations - launch | animatiestudio Breda

Interessant?

NEEM CONTACT OP

Sommige processen en werkwijzen zijn lastig kort en bondig uit te leggen. Een sterke en duidelijke manier om jouw proces/werkwijze visueel te presenteren aan jouw doelgroep is via een uitleganimatie. Deze animatie heeft puur als doel om een complex iets op een begrijpbare manier weer te geven In één minuut kun je vaak al een volledig proces visualiseren.
Benieuwd naar een voorbeeld?

Contact opnemen

De mogelijkheden van

ANIMATIES

Als animatiestudio uit Breda realiseren wij animaties middels verschillende animatiestijlen. Infographic animaties bestaan voornamelijk uit iconische elementen. Karakteranimaties worden gemaakt op basis van passende personages (karakters). Uiteraard combineren wij deze animatiestijlen ook vaak in maatwerk animaties.

Wil je een ingewikkelde werkwijze, ingewikkeld proces of dienst op een unieke manier uitleggen? Kies dan voor een uitleganimatie. Wil je jouw bedrijf onderscheidend presenteren dit kan perfect via bedrijfsanimaties of kies voor een statische infographic.