We hebben wat uit te leggen

UITLEGANIMATIE

Hoofdsponsor van NAC Breda | OK

Voor de hoofdsponsor van NAC Breda | OK hebben wij als animatiebureau uit Breda een animatie gerealiseerd die uitlegt hoe je als NAC supporter extra korting ontvangt bij de inmiddels 4 OK tankstations in Breda. Daarnaast hebben wij voor bij de 13.000 seizoenskaarten een Infographic gerealiseerd. OK…altijd lekker onderweg

Nostimos (3 animaties)

De markt waar Nostimos zich in beweegt is zeer specialistisch en juridisch gekleurd. Hierdoor is de content veelal lastig en niet voor iedereen begrijpelijk. Een animatie is hierin een ideale marketingtool om ingewikkelde materie voor iedereen begrijpelijk te visualiseren. Bekijk hier de drie uitleganimaties die wij hebben mogen realiseren voor de verschillende doelgroepen:

  • Particulieren
  • Werkgevers
  • Tussenpersonen

Grote Clubactie (6 animaties)

De Grote Clubactie helpt verenigingen en instellingen in heel Nederland hun doelen te verwezenlijken door middel van een jaarlijkse loterij en acties. Voor GCA hebben wij tot op heden reeds zes animaties mogen realiseren. Deze worden vooral gebruikt om de verenigingen op weg te helpen naar maximale opbrengsten voor hun vereniging. Bekijk de animaties hieronder.

Showreel ROI animations

Bekijk hier een verzameling van reeds gerealiseerde animaties en krijg een indruk van de mogelijkheden bij animatiestudio ROI animations uit Breda.

Presenteer jouw bedrijf op een onderscheidende manier

BEDRIJFSANIMATIE

Marketingbureau ROI verhogen

Voor ons moederbedrijf ROI verhogen | versterk je merk hebben wij een bedrijfsanimatie gemaakt. Deze vertelt op welke facetten ROI verhogen jouw merk kan versterken.

De verschillende soorten versterkers (dienstverleningen) werken kort en duidelijk uitgelicht om zo een beeld te geven hoe wij een toegevoegde waarde zijn voor onze klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Kom in beweging en plan een vrijblijvende afspraak in.

Sluyter Logistics | altijd in beweging

Als logistieke partner wil Sluyter Logistics zich ontwikkelen tot de toonaangevende logistieke dienstverlener in de Benelux. Het investeren in mensen, materieel en innovatieve ICT blijft het speerpunt van ons beleid.

Doelstelling is om ook op lange termijn duurzame, optimale en inventieve logistieke diensten te ontwikkelen. Benieuwd naar onze bedrijfsanimatie bekijk deze hier?

AE Industries

AE Industries is een bedrijf uit Breda en is één van Europa’s leidende specialisten in draad en draadcomponenten in de Automotive Aftermarket.

Zij leveren meer dan 15.000 concurrerend geprijsde kwaliteitsproducten in heel Europa. Zij leveren veel Private Label producten en zijn dus zichtbaar onzichtbaar, hetgeen de rode draad is door de animatie.

Animatiebureau ROI animations

Uiteraard mag onze eigen bedrijfsanimatie niet ontbreken op de portfolio pagina. Wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf en/of merk is uiteraard terug te vinden op deze website. Wil je en keer sparren of een afspraak inplannen, dan horen we dit uiteraard graag. Wij starten graag ook met jou een animatietraject op. Kom in beweging en versterk je merk middels animaties.

ROI animations - launch | animatiestudio Breda

Interessant?

NEEM CONTACT OP

Sommige processen en werkwijzen zijn lastig kort en bondig uit te leggen. Een sterke en duidelijke manier om jouw proces/werkwijze visueel te presenteren aan jouw doelgroep is via een uitleganimatie. Deze animatie heeft puur als doel om een complex iets op een begrijpbare manier weer te geven In één minuut kun je vaak al een volledig proces visualiseren.
Benieuwd naar een voorbeeld?

Contact opnemen

De mogelijkheden van

ANIMATIES

Als animatiestudio uit Breda realiseren wij animaties middels verschillende animatiestijlen. Infographic animaties bestaan voornamelijk uit iconische elementen. Karakteranimaties worden gemaakt op basis van passende personages (karakters). Uiteraard combineren wij deze animatiestijlen ook vaak in maatwerk animaties.

Wil je een ingewikkelde werkwijze, ingewikkeld proces of dienst op een unieke manier uitleggen? Kies dan voor een uitleganimatie. Wil je jouw bedrijf onderscheidend presenteren dit kan perfect via bedrijfsanimaties of kies voor een statische infographic.