ROI animations team member Igor animatiestudio Breda

Strategie & script

IGOR GOOSSENS

Start het animatietraject op met een sparringsessie om zo het doel, de strategie en het script te bepalen. Samen bepalen we de beste animatie om jullie doelen te realiseren. Krachtige animaties, daar houden wij van!

Animatiekoning

REMCO BROUWER

Wanneer het script is bepaald, zorgt Remco voor het Storyboard om na de eventuele feedback te starten met het magische animeren. Hij brengt het verhaal dan ook echt tot leven!

ROI animations team member Remco animatiestudio Breda
ROI Animations Team member Bjorn animatiestudio Breda

Webdeveloper & code ninja

BJORN PATJE

Wanneer de animatie gereed is, dient deze natuurlijk ook binnen alle beschikbare kanalen te worden geïmplementeerd, daar komt code Ninja Bjorn om de hoek kijken.

ROI animations - launch | animatiestudio Breda
Bekijk meer voorbeelden

Het inzetten van een

ANIMATIE AGENCY

Als animatiestudio uit Breda realiseren wij animaties middels verschillende animatiestijlen. Infographic animaties bestaan voornamelijk uit iconische elementen. Karakter animaties worden gemaakt op basis van passende personages (karakters). Uiteraard combineren wij deze animatiestijlen ook vaak in maatwerk animaties.

Wil je een ingewikkelde werkwijze, ingewikkeld proces of dienst op een unieke manier uitleggen? Kies dan voor een uitleganimatie. Wil je jouw bedrijf onderscheidend presenteren dit kan perfect via bedrijfsanimaties of kies voor een statische infographic.