Jouw verhaal of proces

IN EEN OVERZICHT

Een infographic is een grafische weergave van een verhaal of proces. Middels plaatjes met korte en bondige teksten maak je iets duidelijk aan je doelgroep. Het handige van een infographic is dat je alles in één duidelijk overzicht toont.

Geheel opgemaakt in jullie

HUISSTIJL

Bij de opmaak van een infographic houden wij rekening met de huidige huisstijl van het bedrijf of de animatie. Het voordeel van een infographic is dat deze flexibel on- en offline ingezet kan worden. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

En valt op bij elke

DOELGROEP

Infographics zijn toepasbaar in letterlijk elke markt. Of het nu een B2C of B2B markt betreft. Van een complex bestelproces tot een aanvraag voor subsidie, je ziet infographics overal.

Kom in contact
ROI animations - launch | animatiestudio Breda
bekijk meer voorbeelden

De mogelijkheden van

ANIMATIES

Als animatiestudio uit Breda realiseren wij animaties middels verschillende animatiestijlen. Infographic animaties bestaan voornamelijk uit iconische elementen. Karakter animaties worden gemaakt op basis van passende personages (karakters). Uiteraard combineren wij deze animatiestijlen ook vaak in maatwerk animaties.

Wil je een ingewikkelde werkwijze, ingewikkeld proces of dienst op een unieke manier uitleggen? Kies dan voor een uitleganimatie. Wil je jouw bedrijf onderscheidend presenteren dit kan perfect via bedrijfsanimaties.