2D en 3d animaties

DE VERSCHILLEN

2D animaties (tweedimensionale animaties) is een zeer krachtige en meer “simplistische” vorm van animeren. Deze techniek is zeer gewild aangezien het voor iedereen sprekend en duidelijk het verhaal verteld. 3D animaties (driedimensionale animaties) worden gemaakt met behulp van een computer. Je hebt met 3D animaties nog meer opties qua dieptes en het maken van 3D animaties is vaak een stuk complexer dan het maken van een 2D animaties.

2D en 3d animaties

DE OVEREENKOMSTEN

Beide animatietechnieken zetten wij in voor zowel onze bedrijfsanimaties en uitleganimaties als een krachtig marketinginstrument. Zowel 2D als 3D animaties zijn ideaal om jouw bedrijf in beweging te brengen. Welke animatietechniek het beste past bij jouw bedrijf bepalen wij samen tijdens het animatietraject. Het doel van de animatie, de doelgroep en bestaande huisstijl zijn hierin belangrijke aspecten.

ROI animations - werkwijze | animatiestudio Breda

Ze vallen allebei op bij jouw

DOELGROEP

Onze uitleg- en bedrijfsanimaties in 2D en 3D zijn zeer geschikt voor iedere branche. Ongeacht de markt is een animatievideo een sterk middel om jouw verhaal krachtig over te brengen bij jullie doelgroep.

bespreek jouw wensen
ROI animations - launch | animatiestudio Breda

De mogelijkheden van

ANIMATIES

Als animatiestudio uit Breda realiseren wij animaties middels verschillende animatiestijlen. Infographic animaties bestaan voornamelijk uit iconische elementen. Karakter animaties worden gemaakt op basis van passende personages (karakters). Uiteraard combineren wij deze animatiestijlen ook vaak in maatwerk animaties.

Wil je een ingewikkelde werkwijze, ingewikkeld proces of dienst op een unieke manier uitleggen? Kies dan voor een uitleganimatie. Wil je jouw bedrijf onderscheidend presenteren dit kan perfect via bedrijfsanimaties of kies voor een statische infographic.