ANIMATIES UIT

ZEELAND

ROI animations is brengt vanuit ’t mooie Breda met uitleg- en bedrijfsanimaties merken in beweging en is nu ook gevestigd in het Zeeland. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf/merk? Neem contact op.

“ANIMATIESTUDIO UIT HET MOOIE ZEELAND”

benieuwd naar enkele voorbeelden?
ROI animations - uitleg | animatiestudio Breda
ROI animations - visitekaartje achterkant | animatiestudio Breda

Je merk in beweging met een

ANIMATIESTUDIO

ROI animations is een animatiestudio gevestigd in Zeeland (Oostkapelle) en heeft tevens een kantoor in Breda. Wij zijn een creatief en dynamisch animatiebureau die het hele animatietraject in-house kan realiseren. Bij ons ben je aan het juiste adres voor bedrijfs– en uitleganimaties.

Ons animatie team realiseert het script, storyboard en uiteraard de animatie zelf. Bekijk het animatietraject.

LEG VERDER UIT!
ROI animations - launch | animatiestudio Breda

We hebben wat uit te leggen

UITLICHTEN

DE TECHNIEK ACHTER INFOGRAPHIC ANIMATIES

Het maken van een infographic animatie is bijna hetzelfde als dat van een karakter animatie. Het grote verschil zit hem erin dat infographic animaties meestal minder complex zijn dan karakters. Ze hebben minder elementen die kunnen of moeten bewegen en dienen vooral ter verduidelijking van een tekstueel gegeven. Via de tekst worden er grafische elementen gemaakt en wordt er nagedacht over hoe dit in beeld te brengen. Wanneer dit gebeurd is, worden de stappen gemaakt voor de desbetreffende animatiekeuze.

DE VOORDELEN INFOGRAPHIC ANIMATIES

Een infographic animatie is snel, tijdloos en strak. Omdat iconische elementen gebruikt worden om elementen in de tekst duidelijk te maken. In combinatie met een voice-over kan dit, net als een karakter animatie, extra duidelijk overkomen.

Portfolio

De mogelijkheden van

ANIMATIES

Als animatiestudio met onze roots in Breda en sinds kort ook in Zeeland realiseren wij animaties middels verschillende animatiestijlen. Infographic animaties bestaan voornamelijk uit iconische elementen. Karakter animaties worden gemaakt op basis van passende personages (karakters). Uiteraard combineren wij deze animatiestijlen ook vaak in maatwerk animaties.

Wil je een ingewikkelde werkwijze, ingewikkeld proces of dienst op een unieke manier uitleggen? Kies dan voor een uitleganimatie. Wil je jouw bedrijf onderscheidend presenteren dit kan perfect via bedrijfsanimaties of kies voor een statische infographic.