Animatiebureau
ROI animations

“ANIMATIESTUDIO UIT HET GEZELLIGE BREDA”

 

ANIMATIEBUREAU BREDA?

ROI animations is onderdeel van ROI verhogen en brengt vanuit ’t Ginneken in Breda met karakter– en infographic animaties merken in beweging.

Animatiebureau ROI animations uit Breda

ROI animations is onderdeel van ROI verhogen en brengt vanuit ’t Ginneken in Breda met karakter- en infographic animaties merken in beweging. Dit realiseren wij middels bedrijfsanimaties, uitleg animaties, social media en web animaties. Wij realiseren zowel infographic als karakter animaties. Bij ons kun je kiezen uit 3 animatie niveaus, vaste stijlen of maatwerk animaties met een flexibele duur. Dit alles wordt uiteraard volledig ondersteund door een bijpassende voice-over en tune. Binnenkort is ROI animations ook te vinden in Bergen Op Zoom voor zowel bedrijfsanimaties als uitleganimaties.

De techniek achter infographic animaties

Het maken van een infographic is bijna hetzelfde als dat van een karakter animatie. Het grote verschil zit hem erin dat infographics meestal minder complex zijn dan karakters. Ze hebben minder elementen die kunnen of moeten bewegen en dienen vooral ter verduidelijking van een tekstueel gegeven. Via de tekst worden er grafische elementen gemaakt en wordt er nagedacht over hoe dit in beeld te brengen. Wanneer dit gebeurd is, worden de stappen gemaakt voor de desbetreffende animatiekeuze.

De voordelen infographic animaties

Een infographic is snel, tijdloos en strak. Omdat iconische elementen gebruikt worden om elementen in de tekst duidelijk te maken. In combinatie met een voice-over kan dit, net als een karakter animatie, extra duidelijk overkomen.

7 + 8 =