ROI animations koopt Superlot JEKA

Een leuke reactie van voetbalclub RKVV JEKA op onze trouwe sponsoring voor dit mooie initiatief.”Animatiestudio ROI animations heeft voor het (we zijn de tel kwijt) zoveelste jaar een Superlot aangeschaft voor de Grote Clubactie. Die kun je er goed bij hebben. Betrouwbaar & loyaal. En ook nog eens kneitergoed in het maken van animaties. Vertel je bedrijfsverhaal eens op een andere manier. Laat je inspireren door de creatieve geesten van ROI. 📣“.

Animatiestudio ROI animations sponsor grote clubactie | JEKA Breda

JOUW VERHAAL IN ÉÉN MINUUT!
Wil jij jouw merk, producten en/of diensten op een unieke en onderscheidende manier in de markt zetten en zo opvallen bij jouw doelgroep? Animatiebureau ROI animations uit Breda helpt jouw bedrijf hier graag mee. Zo versterken zij bedrijven en brengen deze in beweging.

SOORTEN ANIMATIES & PRODUCTEN:

  • Bedrijfsanimaties
  • Uitleganimaties
  • Social Media animaties
  • Infographics & web animaties
  • Script, voice en tune

Animaties kunnen worden opgebouwd in verschillende animatiestijlen en geheel op maat worden gemaakt. Het is maar net wat de wensen en doelen zijn van de animatie. Ben je als bedrijf dus op zoek naar een unieke bedrijfspresentatie, marketing- en salestool of wil je gewoon zo’n gave onderscheidende animatie voor jouw bedrijf? Bel dan vrijblijvend voor een afspraak: 076 88 95 921 of mail naar: info@roi-animations.nl.