Karakter en mascotte ontwerpen

Ken jij Ziggy al?

Lot 66, waar je veel leuke activiteiten kunt vinden in Breda was op zoek naar een gave “mascotte” en karakter. Een mascotte die op een originele manier door alle activiteiten heen beweegt. Als full-service marketingbureau uit Breda kregen wij de opdracht om Ziggy te ontwerpen. Een stoer karakter die van de Route 66 uit de USA is over komen waaien naar het altijd gezellige Breda. Ziggy zal alle activiteiten bij Lot 66 gaan introduceren en neemt jullie graag mee op avontuur. Hieronder alvast een voorproefje van enkele poses van deze stoere en vriendelijke Ziggy.

Video met Ziggy in de hoofdrol

De vriendelijke en gezellige Ziggy zul je overal terug zien komen in verschillende poses en wordt binnenkort ook geïntroduceerd aan het grote publiek in zijn eigen film. Jazeker, want Ziggy heeft samen met animatiestudio ROI animations uit Breda een gave animatie opgebouwd die alle diensten van Lot 66 op een leuke manier communiceert. Iedereen zal Ziggy steeds vaker terug gaan zien, zowel online als op de locatie(s) in Breda. Houd ons nieuws in de gaten om de laatste updates te ontvangen. Zodra de premiére van de animatiefilm is, laten wij dit uiteraard weten.

Op zoek naar een mascotte of karakter?

Ben jij als bedrijf, vereniging of club ook op zoek naar een gaaf karakter? Neem dan zeker eens contact op met animatiebureau ROI animations uit Breda, zij helpen je graag met het ontwerpen en introduceren van een origineel en herkenbaar karakter/mascotte.