Grote Clubactie 2021 van start

De Grote Clubactie is zaterdag 18 september weer van start gegaan met de lotenverkoop.

Dit jaar starten wederom meer dan 5.000 verenigingen met de verkoop van loten voor hun club. Meer dan 300.000 leden zetten zich in voor hun club en verkopen loten aan familie, vrienden en buren. Een lot kost € 3,- per stuk waarvan maar liefst 80% naar de club gaat. De Grote Clubactie is al bijna 50 jaar de grootste fondsenwervende actie van Nederland voor het verenigingsleven en biedt een laagdrempelige manier om de vereniging in jouw buurt een steuntje in de rug te geven. Als marketingpartner (ROI verhogen) en maker van de animaties (ROI animations), zijn wij natuurlijk heel benieuwd hoe de opbrengst dit jaar zal zijn en wensen iedereen heel veel succes voor zijn/haar club. Dat er maar veel extra geld in de clubkassen mag vloeien en dat ziet er in de eerste week al zeer goed uit. Wil je nog eens naar de animaties kijken, bekijk deze dan hier.

Eerste week Grote Clubactie al 1 miljoen loten verkocht!

Online verkoop is een groot succes!
De verkoop van online loten is een onnavolgbaar succes. De QR-code die op het verkoopboekje zit wordt veel gescand en de persoonlijke verkooplink wordt massaal gedeeld op social media en via WhatsApp.  De loten die via een online aankoop worden verkocht zijn direct geregistreerd. Hierdoor zien we dat er binnen een week al 1 miljoen loten zijn verkocht. Een enorm groot compliment aan een ieder die zich inzet voor zijn club. En vergeet niet dat er nog tot en met eind november loten kunnen worden gekocht. Die teller zal dus verder oplopen.