Grote Clubactie animaties

De Grote Clubactie, wie kent het niet? Dit geweldige initiatief helpt al jaren diverse sport- en cultuurverenigingen. Middels diverse opties kunt u deze verenigingen op een leuke manier financieel helpen en zelf kans maken op leuke prijzen.

ROI animations heeft voor dit mooie merk als animatiepartner diverse nieuwe animaties mogen realiseren. Je ziet onze animaties nu door heel Nederland! Zowel voor het merk zelf als voor de diverse verkoopmethodes zijn aparte animatievideo’s gerealiseerd.

Volgens onze vaste werkwijze hebben wij op een snelle en efficiënte manier reeds meerdere mooie en krachtige animaties gemaakt. Beginnende met een brainstormsessie bij Grote Clubactie op kantoor weten wij precies wat de behoeften en het doel van de animaties zijn. Onze tekstschrijvers zijn daarna aan de slag gegaan met het script wat na akkoord is gevisualiseerd in een storyboard. Na het akkoord op zowel het script als het beeld, start onze animator met de magie “het animeren”.

Stap voor stap wordt het storyboard tot leven gebracht in bewegend beeld. Tussentijds wordt de klant altijd op de hoogte gehouden om genoeg mogelijkheden voor eventuele feedback te creëeren.

Benieuwd naar de animaties of andere bedrijfsvideo’s welke wij hebben gerealiseerd? Bekijk ons portfolio en laat je inspireren.

Binnenkort volgen er weer een paar nieuwe animatievideo’s, dus wij houden jullie op de hoogte.