Tanken met extra korting bij OK in Breda

Voor OK tankstations, hoofdsponsor van NAC Breda, hebben wij als Bredaas animatiebureau een uitleganimatie gerealiseerd. Deze animatie legt uit hoe je als NAC supporter extra korting ontvangt bij de inmiddels 4 OK tankstations in Breda. Zo haal je toch nog voordeel uit jouw seizoenkaart in deze rare en vervelende Corona periode. Uiteraard hopen wij dat snel alle trouwe NAC supporters weer terecht kunnen in het stadion om hun en onze club te supporten. Daarnaast wensen wij de gehele selectie uiteraard veel beterschap toe, zodat zij snel weer op volle kracht vooruit kunnen om zo de gewenste promotie te behalen.

Animaties laten maken?

Wil jij voor jouw bedrijf ook een bedrijfsanimatie of een uitleganimatie laten maken, bekijk zeker even ons portfolio. Bekijk hieronder de uitleganimatie gerealiseerd voor OK…altijd lekker onderweg.